Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Jesper Jensen: Jeg er enormt glad og stolt over præstationen

De forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg kunne for sjette gang af lige så mange mulige sætte to point på slutspilskontoen.

På hjemmebane tørnede Jesper Jensens tropper sammen med ligakonkurrenterne fra Nykøbing Falster Håndboldklub, da de to mandskaber krydsede klinger i sidste spillerunde i slutspilspulje 1.

I en tæt affære Blue Water Dokken var esbjergenserne stærkest til sidst og kunne efter 60 minutters spil glæde sig over en sejr på 24-22.

Se kampen i tal HER

Jesper Jensen var godt tilfreds med holdets præstation. Han sagde følgende til klubbens hjemmeside efter kampen:

“Det var en ny præmis at spille uden de fem (Reistad, Mørk, Røsberg Jacobsen, Heindahl og Tranborg, red.). Nu har vi spillet i et stykke tid uden Mette og Kathrine, men da vi mistede dem, tog det lidt tid at blive klar til det. Nu har vi kun spillet en halvanden kamp uden Nora og Henny, så det ville også tage tid at blive klar til det, så vi skal bare være enormt stolte over, at vi fik det rettet til i anden halvleg. Jeg tror, at det var mere usikkerhed, end det var alt muligt andet i første halvleg. Vi var blevet lidt klogere på første halvleg og vidste mere, hvilket udtryk vi gerne ville have, så jeg er enormt glad og stolt over præstationen”